Wie ek is en hoe ek praat Who I am and how I speak

my silent voice/ my stil stem

My mamma is my woorde se stem, want ek is al 13 jaar oud maar kan nie praat nie. Tog het ek baie woorde in my kop wat ek graag met julle wil deel oor my lewe as ‘n outistiese seun. Daarom moet ek met my mamma se hulp vir julle skryf of spel op my spelbord, want my stem is stil. My mamma moet my help, maar my woorde is my eie woorde. Ek is nie my eie lyf se baas nie, daarom is dit vir my moeilik om self te tik, so, my mamma help my om te leer tik met Spelling to Communicate. Dit is my mooiste verhaal se begin by Spelling to Communincate wat vir my mamma gewys het dat ek ook mooi slim is en woorde het al het hulle niks klank nie. Ek is baie dankbaar vir Spelling to Communicate, want dit het my…

View original post 284 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: